Koor en solist: magie of probleem?

Geplaatst op 25-09-2017 door Het Nieuwe Impresariaat

Registreer je hier om toegang te krijgen tot het webinar.
Maandag 9 oktober om 20.00 uur.
Deelname is interactief, online en geheel gratis.

 • Met de beste tips om van je concert een topuitvoering te maken!

  Een geweldig concert waarin alles op zijn plaats valt. Muzikaal, organisatorisch en financieel. En natuurlijk veel en enthousiast publiek. Dat wil toch ieder koor, orkest, dirigent en podium! Hoe doe je dat en wat is hierin de rol van de solist? Hoe ontstaat een magische samenwerking tussen koor en solist? Hoe kun je als koor en solist in de krote repetitietijd hier aan werken? Waarom lukt het met de ene solist wel en met de ander niet? Hoe houd je de concentratie vast tijdens een concert?

  Op al deze vragen gaan we in tijdens het webinar op 9 oktober om 20:00 uur. Samen met Falco van Loon, tenor en veelgevraagde evangelist in o.a. de passionen van Bach. Naast solist is Falco dirigent en heeft hij jarenlang gezongen in het Groot Omroepkoor.

  Deelname is online, interactief en geheel gratis. Schrijf je in en doe mee!

 • Wat is een webinar?

  Een webinar is een live videopresentatie waarin een vorm van kennisoverdracht plaatsvindt via het internet. Je hebt hiervoor alleen een computer of telefoon met internet nodig en je kunt het al volgen. Het mooie van een webinar is dat je ook direct kan reageren op wat er wordt gezegd. Zo kun je vragen stellen over het onderwerp wat aan de orde komt. Deze vragen worden dan ook live beantwoord. Zo ontstaat er een mooie interactie tussen deelnemers en degene die de webinar houdt.

  Het doel van onze webinars is om interactief kennis te delen over relevante onderwerpen vanuit de klassieke muziekwereld. Voor koren, dirigenten, zangers en podia.

« Vorige
Bericht 12 van 19
Volgende »