Webinar 17 januari 20.30; Interactie op het podium!?

Geplaatst op 04-01-2018 door Redactie

Vanavond gaan we live op facebook! Discucieer mee.  Link uitzending
Je zingt en dirigeert omdat je dat heerlijk vindt. Concerten zijn hoogtepunten na een intensief repetitieproces. Daar moet alles op zijn plaats vallen. Gespannen worden de eerste maten ingezet. Je wilt wat teweeg brengen bij het publiek maar je hebt je handen vol aan de muziek. Is er interactie tussen uitvoerenden onderling en tussen uitvoerenden en publiek? Hoe doe je dat op een ontspannen en aansprekende manier?

  • Live op facebook!

    Hierover gaat het woensdag17 januari in ons webinar. We gaan live om 20:30 uur op onze facebookpagina. We doen dit samen met Falco van Loon, solist en dirigent. Als evangelist in de passionen weet hij als geen ander hoe belangrijk en geweldig goede interactie is tussen koor, orkest, dirigent, solist en publiek.

  • Tips en valkuilen

    We bespreken de drie belangrijkste tips en de drie grootste valkuilen van interactie tussen koor, solist, orkest en publiek zodat je gelijk met je koor hiermee aan de slag kunt. Zo kun je elkaar en je publiek blijven boeien en verrassen!

    Zet 17 januari 20:30 in je agenda, kom op onze facebookpagina en neem deel aan het webinar. Het webinar is gratis en interactief!


« Vorige
Bericht 8 van 19
Volgende »