Archief 2017

Bekijk de items uit 2017.

 • Good tidings to you whereever you are. Good tidings for Christmas and a happy New Year!

  vrijdag 22 december 2017
  We wensen al onze opdrachtgevers en solisten fijne kerstdagen en een muzikaal 2018. Bedankt voor alle contacten, samenwerkingen en vertrouwen die we dit jaar hebben ontvangen. In 2018 staan we weer vol enthousiasme voor je klaar! Het Nieuwe Impresariaat, Jouw Impresariaat! Rienk Blom Agnes van Haaften

  Lees verder »

 • Kijk hier ons webinar van 23 november terug.

  dinsdag 28 november 2017
  Een webinar over 'Help! Mijn koor verzuipt!' Met de 5 beste tips om dit te voorkomen. Diverse klassieke koren verkeren in zwaar weer. Het ledenaantal loopt terug, de vergrijzing slaat toe, er is een chronisch tekort aan mannen en het animo om een bestuursfunctie te vervullen is laag . Financieel is het ook een hele puzzel om de begroting sluitend te krijgen. Hoe kun je als koor daar het h...

  Lees verder »

 • 23 november 2017, 20:00 uur live op Facebook.

  dinsdag 10 oktober 2017
  Ben je koorbestuurder of dirigent? Mis dan ons webinar vanavond niet. We zenden live uit op Facebook om 20:00 uur. Daphne Wassink, voorzitter Koornetwerk Nederland en senior beleidsadviseur Raad van Cultuur, is onze gast. Zij gaat het hebben over de laatste ontwikkelingen in de koorwereld en met name de oratoriumwereld. Ze gaat in op voor en nadelen van diverse trends en bespreekt inspirerende vo...

  Lees verder »

 • Koor en solist: magie of probleem?

  maandag 25 september 2017
  Registreer je hier om toegang te krijgen tot het webinar. Maandag 9 oktober om 20.00 uur. Deelname is interactief, online en geheel gratis.

  Lees verder »

 • Channa's vlog uit Innsbruck deel IV

  zondag 27 augustus 2017
  Sopraan Channa Malkin doet mee aan het prestigieuze Internationaler Gesangswettbewerb für Barockoper Pietro Antonio Cesti. De komende dagen gaat ze ons met haar vlog op de hoogte houden van haar verrichtingen. Bekijk hier deel IV. 

  Lees verder »

 • Channa's vlog uit Innsbruck deel III

  donderdag 24 augustus 2017
  Sopraan Channa Malkin doet mee aan het prestigieuze Internationaler Gesangswettbewerb für Barockoper Pietro Antonio Cesti. De komende dagen gaat ze ons met haar vlog op de hoogte houden van haar verrichtingen. Bekijk hier deel III.

  Lees verder »

 • Channa's vlog uit Innsbruck deel II

  woensdag 23 augustus 2017
  Sopraan Channa Malkin doet mee aan het prestigieuze Internationaler Gesangswettbewerb für Barockoper Pietro Antonio Cesti. De komende dagen gaat ze ons met haar vlog op de hoogte houden van haar verrichtingen. Bekijk hier deel II. 

  Lees verder »

 • Channa's vlog uit Innsbruck

  dinsdag 22 augustus 2017
  Sopraan Channa Malkin doet mee aan het prestigieuzeInternationaler Gesangswettbewerb für Barockoper Pietro Antonio Cesti. De komende dagen gaat ze ons met haar vlog op de hoogte houden van haar verrichtingen. Bekijk hier deel 1.

  Lees verder »

 • Patrick van der Linden, artistiek adviseur Het Nieuwe Impresariaat

  woensdag 17 mei 2017
  Patrick van der Linden is als artistiek adviseur recent verbonden aan Het Nieuwe Impresariaat. De artistiek adviseur levert een belangrijke bijdrage aan het bewaken van de kwaliteit van solisten van Het Nieuwe Impresariaat.

  Lees verder »

 • Meld je aan, en maak je persoonlijke profielpagina aan.

  vrijdag 31 maart 2017
  Beste mensen, welkom op onze website. Dit is het moment om je profiel aan te maken. We gaan nog niet met heel veel bombarie live, dat doen we als er een tiental mensen opstaan.

  Lees verder »

 • Het Nieuwe Impresariaat gaat online

  woensdag 22 maart 2017
  We zijn ontzettend trots dat Het Nieuwe Impresariaat binnenkort online gaat. Als solist heb je nu de primeur om, voordat de website gelanceerd wordt, deze te bekijken en rond te neuzen. Heb je vragen, op- of aanmerkingen, laat het ons weten. We zijn erg benieuwd naar je reactie. Rienk Blom en Agnes van Haaften

  Lees verder »

« Vorige
 
Volgende »