Personal Branding

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Wat is daarvoor nodig? Hoe kom je van HIER naar DAAR? Wij van Het Nieuwe Impresariaat helpen jou om jouw ontwikkelingsproces gestructureerd te doorlopen.

 • Wat is Personal Branding?

  Personal Branding gaat over de persoonlijke ontwikkeling van een solist, gevolgd door een heldere strategie voor persoonlijke branding.
  Personal Branding heeft tot doel dat de solist een stap verder komt in zijn/haar carrière. De solist is en blijft eigenaar van zijn/haar eigen ontwikkeling.

 • Fase 1

  Voor een effectieve Voor Persoonlijke Branding is het nodig dat de solist zijn/haar eigen ontwikkeling concreet in kaart brengt en een Plan van Aanpak maakt. Het Nieuwe Impresariaat ondersteunt hierin door middel van 2 tot 3 coachende gesprekken. Het Plan van Aanpak geeft helder en concreet aan op welke manier de solist van HIER naar DAAR komt. Dit is fase 1.

 • Fase 2

  Het uitvoeren van het Plan van Aanpak is fase 2. Afhankelijk van het Plan van Aanpak wordt een vervolg traject ingezet naar wens en mogelijkheden van de solist.

 • Contact

  Voor meer informatie neem contact op via info@hetnieuweimpresariaat.nl of bel +31 (0)85 060 63 51.

Deel deze pagina

Zoeken en boeken

Op zoek naar een solist? Maak dan gebruik van onze zoekfunctie, bekijk alle solisten die voldoen aan je zoekopdracht en boek direct!

Zoeken

Uitgelicht profiel

Falco van Loon

Falco van Loon
Tenor | Nijkerk

Tenor Falco van Loon is in korte tijd uitgegroeid tot een veelgevraagd solist. Hij heeft reeds vele concerten gegeven met muziek uit diverse stijlen ...

Naar profiel