Wie is het gezicht van Het Nieuwe Impresariaat?

Natuurlijk wil je ook graag weten wie er nu achter Het Nieuwe Impresariaat staat. Ik heet je van harte welkom en kom graag met je in contact. Of je nu op zoek bent naar uitstekende solisten of zelf een uitstekende solist bent, neem gerust contact op. Hieronder kun je lezen wie ik ben, wat mijn expertise is en mijn passie. 

 • Agnes van Haaften

  In 2007 heb ik de Algemene Theoretische Vakken en Muziekgeschiedenis op de Schumann Akademie succesvol afgesloten. In deze periode ontmoette ik veel musici en ensembles die vast liepen in hun carrière of graag niet-muzikale zaken uit handen wilden geven. Na de Schumann Akademie heb ik mij daarom toegelegd op muziek en management en Agnes Music Management opgericht.

  Vanuit Agnes Music Management ontwikkel ik producties zoals 'Van Limburg Requiem'. Daarnaast ben ik vanuit Agnes Music Management projectleider bij VluchtelingenWerk Nederland voor het project EigenWijs, een project dat kinderen in centrale opvanglocaties wil empoweren door middel van muziek, voorlichting en kinderspreekuren. De bemiddeling en het coachen van musici van Agnes Music Management is in 2017 ondergebracht bij Het Nieuwe Impresariaat.

  Agnes van Haaften
 • Passie voor mensen en voor de muziek

  Vanuit de passie voor muziek bied ik een efficiënte en persoonlijke service met als doel het matchen van solisten met koren, orkesten en podia. Dit alles met een uitmuntende service.
  Met Het Nieuwe Impresariaat wil ik ook bouwen aan een platform waar solisten, dirigenten, koor- en orkestbesturen en amateurmusici met elkaar in gesprek gaan, van elkaar leren en elkaar inspireren. Hiervoor ben ik steeds op zoek naar samenwerkingsverbanden. Ook de webinars worden met dit doel georganiseerd.

 • Bekijk het introductiefilmpje van Het Nieuwe Impresariaat

Deel deze pagina

Zoeken en boeken

Op zoek naar een solist? Maak dan gebruik van onze zoekfunctie, bekijk alle solisten die voldoen aan je zoekopdracht en boek direct!

Zoeken

Uitgelicht profiel

Maria Valdmaa

Maria Valdmaa
Sopraan | Den Haag

De Estische sopraan Maria Valdmaa heeft haar sporen verdiend in zowel het klassieke als het hedendaagse repertoire. Ze heeft als solist opgetreden in ...

Naar profiel