Wie zijn wij?

De mensen achter Het Nieuwe Impresariaat zijn Agnes van Haaften en Rienk Blom. Beide zijn al lang actief in de muziekwereld.

 • Agnes van Haaften

  Agnes heeft in 2007 de Algemene Theoretische Vakken en Muziekgeschiedenis op de Schumann Akademie succesvol afgesloten. In deze periode ontmoette zij veel musici en ensembles die vast liepen in hun carrière of graag niet-muzikale zaken uit handen wilden geven. Na de Schumann Akademie heeft zij zich daarom toegelegd op muziek en management en Agnes Music Management opgericht.

  Vanuit Agnes Music Management ontwikkelt ze producties zoals 'Van Limburg Requiem'. Daarnaast is Agnes vanuit Agnes Music Management projectleider bij VluchtelingenWerk Nederland voor het project EigenWijs, een project dat kinderen in centrale opvanglocaties wil empoweren door middel van muziek, voorlichting en kinderspreekuren. De bemiddeling en het coachen van musici van Agnes Music Management is in 2017 ondergebracht bij Het Nieuwe Impresariaat.
  Agnes is altijd op zoek naar inspirerende mensen en organisaties, interessante verhalen en bijzondere locaties om mooie producties en projecten te ontwikkelen en uit te voeren en/of nieuwe vormen van samenwerking aan te gaan.
  Agnes is getrouwd en heeft twee dochters en twee zonen.

  Agnes van Haaften
 • Rienk Blom

  Rienk studeerde orgel en kerkmuziek aan het conservatorium van Utrecht. Als bijvak deed hij zang. Na zijn studie volgde hij lessen bij Talitha van der Spek en Nico van der Meel. Met veel plezier zong hij in koren als Het Nederlands Studenten Kamerkoor en Padam.

  7 jaar lang werkte hij voor de IKON en EO als radiomaker. Rienk heeft een managementbureau voor ensembles opgezet. Sinds 1 november 2017 is Ensemblemanagement ondergebracht bij Het Nieuwe Impresariaat als apart label. Zie verder www.ensemblemanagement.nl
  Rienk is erg geinteresseerd in de vraag hoe we het leven makkelijker kunnen maken met behulp van moderne (internetbased) technieken.
  Rienk is getrouwd en heeft drie dochters.

  Rienk Blom
 • Bekijk ons introductiefilmpje

Deel deze pagina

Zoeken en boeken

Op zoek naar een solist? Maak dan gebruik van onze zoekfunctie, bekijk alle solisten die voldoen aan je zoekopdracht en boek direct!

Zoeken

Uitgelicht profiel

Erik Slik

Erik Slik
Tenor | Zaandam

De nederlandse tenor Erik Slik studeerde aan het Conservatorium van Utrecht bij Henny Diemer en wordt momenteel gecoacht door Margreet Honig. Hij beha...

Naar profiel