Wie zijn wij?

Neem deel aan ons webinar van 23 november om 20:00 uur. Registreer je hier

De mensen achter Het Nieuwe Impresariaat zijn Agnes van Haaften en Rienk Blom. Beide zijn al lang actief in de muziekwereld.

 • Agnes van Haaften

  Agnes heeft in 2007 de Algemene Theoretische Vakken en Muziekgeschiedenis op de Schumann Akademie succesvol afgesloten. In deze periode ontmoette zij veel musici en ensembles die vast liepen in hun carrière of graag niet-muzikale zaken uit handen wilden geven. Na de Schumann Akademie heeft zij zich daarom toegelegd op muziek en management en Agnes Music Management opgericht.

  Vanuit Agnes Music Management ontwikkelt ze producties zoals 'Van Limburg Requiem'. Daarnaast is Agnes vanuit Agnes Music Management projectleider bij VluchtelingenWerk Nederland voor het project EigenWijs, een project dat kinderen in centrale opvanglocaties wil empoweren door middel van muziek, voorlichting en kinderspreekuren. De bemiddeling en het coachen van musici van Agnes Music Management is in 2017 ondergebracht bij Het Nieuwe Impresariaat.
  Agnes is altijd op zoek naar inspirerende mensen en organisaties, interessante verhalen en bijzondere locaties om mooie producties en projecten te ontwikkelen en uit te voeren en/of nieuwe vormen van samenwerking aan te gaan.
  Agnes is getrouwd en heeft twee dochters en twee zonen.

 • Rienk Blom

  Rienk studeerde orgel en kerkmuziek aan het conservatorium van Utrecht. Als bijvak deed hij zang. Na zijn studie volgde hij lessen bij Talitha van der Spek en Nico van der Meel. Met veel plezier zong hij in koren als Het Nederlands Studenten Kamerkoor en Padam.

  7 jaar lang werkte hij voor de IKON en EO als radiomaker. Nu heeft Rienk naast Het Nieuwe Impresariaat een managementbureau voor ensembles met zijn vennoot Eelke Bakker. Samen managen ze ensembles als La Sfera Armoniosa, Musica Temprana, Black Pencil en The Gents. In die hoedanigheid doet hij acquisitie, zet hij lijnen uit, doet onderhandelingen, regelt cd opnames, etc. Hij brengt graag mensen bij elkaar die elkaar op een hoger plan kunnen brengen.
  Rienk is erg geinteresseerd in de vraag hoe we het leven makkelijker kunnen maken met behulp van moderne (internetbased) technieken.
  Rienk is getrouwd en heeft drie dochters.

 • Bekijk ons introductiefilmpje

Deel deze pagina

Zoeken en boeken

Op zoek naar een solist? Maak dan gebruik van onze zoekfunctie, bekijk alle solisten die voldoen aan je zoekopdracht en boek direct!

Zoeken

Uitgelicht profiel

Minho Jeong

Minho Jeong
Countertenor | Leidschendam

Born in South Korea, Minho Jeong began his music career as a tenor. “Crystal-like voice and splendid interpretation of the essence of the music; you...

Naar profiel